Vikten av att lämna en recension

År 2020 kom det in 27 863 ärenden till ARN, vilket är en ökning med 35% ärenden jämfört med 2019. Vårt mål är att skapa en plattform för konsumenter att höja sin röst och göra andra konsumenter medvetna om vad för tjänster de köper och beställer. 

Genom att lämna en sanningsenlig recension ökar du bara inte möjligheten för konsumenter att välja rätt företag, utan även för företag att kunna få framhäva sidor som annars inte går att förmedla. Sidor som service, samarbetsvilja och bemötande. 

Däckverkstäder


Att hitta en pålitlig och väletablerad Däckverkstad med bra rekommendationer är inte alltid det enklaste. Om du snabbt måste komma till en verkstad kan det vara en djungel att hitta den rätta. Vilken ska du välja? Vilken kan man lita på? Tur för dig att vi har samlat alla på en plats.

TILL DÄCKVERKSTÄDER

Flyttfirmor


Behöver du anlita en flyttfirma? Eller har du anlitat en flyttfirma och vill ge din synpunkt om din upplevelse? Då är det viktigt att du väljer en flyttfirma som du kan lita på men framförallt en flyttfirma som lever upp till dina högt ställda krav. Likaså så är att du letar upp din flyttfirma som du anlitat och ger en ärlig och pedagogisk rekommendation.

TILL FLYTTFIRMOR

Städfirmor


Behöver du en städning i ditt hus eller lägenhet? Eller är det helt enkelt dags att boka en städning? Då är det viktigt att du väljer ett städföretag som du kan lita på men framförallt en städfirma som lever upp till dina högt ställda krav. Vet du inte var du ska börja leta? Grattis, du har kommit helt rätt.

TILL STÄDFIRMOR

Frisörer


Runt om i vårat avlånga land huserar det ett myller av duktiga och välutbildade frisörer. Här hittar du rekommendationer om frisörsalonger som jobbar med alltifrån enkla herrklippningar till enastående bruduppsättningar. Hos oss på Critica kan du boka frisörer och salonger när som helst  online.

TILL FRISÖRER