criticacriticacriticacriticacritica

Omdömen: 5.0 / 5

Baserat på recensioner

Rating: 56/5
criticacriticacriticacriticacritica

Omdömen: 5.0 / 5

Baserat på recensioner

Rating: 56/5

Kopparmasen Allservice

Falun, Dalarna, Sweden
Visa tjänster 1 Comment Request Quote Lägg till bland favoriter

Kopparmasen Allservice

Vi älskar jobbet ni hatar!
Kategorier : Städfirmor

Ditt självklara val av städföretag i Dalarna

Kopparmasen är hela Dalarnas städföretag, grundat av dalmasar med Falun som hemstad.

Vårt medarbetare har många års erfarenhet inom städbranschen och utgår alltid från verksamhetens nyckelord.

Service är vad Kopparmasen utmärks inom. För våra medarbetare betyder service mer än att utföra sitt jobb. Det innebär bland annat att varje kund är unik och att arbetssättet anpassas efter just Dig. Vi tror på att arbetet blir som bäst när det är skräddarsytt för varje arbete.

Kvalitet i arbetet är en skyldighet vi anser oss ha. Med erfarenheten vi byggt på oss under åren, har vi kommit i underfund med att varje arbete ska kvalitetsgranskas innan vi anser det vara klart. Detta för att nå bästa möjliga resultat. Då kvalitet är ett nyckelord för oss, är vi det enda städföretaget som erbjuder en NÖJDKUNDGARANTI.

Flexibilitet är såväl som service och kvalitet ett nyckelord för Kopparmasen. Att vara flexibel och arbeta utifrån varje unik kunds behov och begär är centralt i vår verksamhet. Vi erbjuder tjänster dag- och kvällstid, vardagar såväl som helger. Detta för att öka tillgängligheten och vara än mer flexibel.

Vårt uppdrag är inte bara att uppfylla dina förväntningar utan att överträffa dem, vi tillhandahåller städtjänster åt både företag och privatpersoner. Vårt professionella rengöringssystem ser till att du får en hälsosam och grundlig rengöring vid varje besök.

För oss är det en självklarhet att använda rengöringsprodukter som är miljövänliga.

Totalt:
0,00 kr
Städ
 • När vi kommer hem till dig är det viktigt att du ska känna dig nöjd med resultat. Att komma hem till ett städat hem som doftar rent och fräscht är en underbar vardagslyx som vi strävar efter att du ska känna efter varje besök.

  Oberoende av hur ofta du önskar ha städhjälp så utförs varje städning enligt vår städlista. Våra städproffs följer noggrant alla de moment som städlistan innehåller, men vi är också öppna för att anpassa städningen efter just dina individuella önskemål och behov för att du ska känna dig lika nöjd efter varje utförd städning!

Hemstädning
Reservera 0t
 • Byggstädning, liksom etableringsstädning, underhållsstädning och avslutningsstädning, är inget man släpper amatörer på. Och det finns goda skäl, inte minst fackliga. Säkerhet måste vara A och O och även vi som är ID-06 legitimerade måste vara extra vaksamma när vi hanterar byggnadsplatser med hög olycksrisk och stressade hantverkare.
Byggstädning
Reservera 0t
 • Nytvättade fönster är något som lyfter ett helt rum och dess ljus, det är en detalj som är viktigt att inte glömma.
Fönsterputsning
Reservera 0t
 • Flyttstädning är svårare och mer tidskrävande än man tror. Fokusera därför på din nya bostad och låt oss ta hand om flyttstädningen åt dig. Vi tar då också ansvar för eventuella synpunkter på städningen från den nya innehavaren och ser till att du inte råkar ut för ersättningsanspråk kopplade till städningen.
Flyttstädning
Reservera 0t
 • Ett fräscht och städat kontor ger ett fint första intryck för kunder och andra besökare och är viktigt för att de anställda ska trivas. Vi erbjuder kontorsstädning när det passar er, vare sig ni har behov av städning varje dag eller varannan vecka. Städningen sker under dagtid såväl som kvällstid, anpassat efter era behov.
Kontorsstädning
Reservera 0t
 • För oss är städning någonting positivt och kul. Städning rensar bort gammal trötthet som har fastnat och bara täpper till. Istället ger vi plats åt ny energi och inspiration. Nya impulser och idéer kommer till och vips så går livet vidare.
Lokalvård
Reservera 0t

 • Fullbokat
 • Stängda dagar och tider
  Välj datum för att visa tider.
Ingen data tillgänglig.

Get answers to your queries now

Du måste logga in för att ställa en fråga

Öppettider

 • Måndag:08:00 Fm till 18:00 EmLunchstängt
  • Tisdag:08:00 Fm till 18:00 EmLunchstängt
   • Onsdag:08:00 Fm till 18:00 EmLunchstängt
    • Torsdag:08:00 Fm till 18:00 EmLunchstängt
     • Fredag:08:00 Fm till 18:00 EmLunchstängt
      • Lördag:08:00 Fm till 18:00 EmLunchstängt
       • Söndag:08:00 Fm till 18:00 EmLunchstängt

        Kontakt

        Telefon
        Ring: 070232XXXXX
        E-post
        Hemsida
        Adress
        Falun, Dalarna, Sweden